Veelgestelde vragen

Is de Tantramassage een erotische massage?


Neen. Hoewel dit wel vaak zo wordt voorgesteld, is de Tantramassage geen erotische massage. Het is een liefdevolle, ontspannende en revitaliserende massage, met aandacht voor de chakra's en energiebanen in het gehele lichaam.
Zijn er bij de Tantramassages sexuele handelingen tussen klant en masseuse?


Neen. Bij Dunas vind je enkel de echte Tantramassages, waarbij de gever geeft en de ontvanger ontvangt. Wij aanvaarden geen enkele vorm van sexuele omgang of uitwisseling met de masseuse. De klant is puur passief en ontvangt alleen.
Is de masseuse naakt gedurende de Tantramassages?


Behalve bij de Therapeutische Tantramassage, waar de masseuse aangepaste kledij draagt, is de masseuse naakt tijdens de massages. Het is immers een oude traditie in de Tantra dat de mannelijke (Chiva) en vrouwelijke (Chanti) deelnemers elkaar op hetzelfde niveau ontmoeten. Door de kleren uit te trekken, laat je ook je status en dagelijks leven los. Mocht je hier niet comfortabel bij voelen, laat het dan weten, dan kan er bij de Traditionele Tantramassage ook aangepaste kledij worden gedragen. De masseuse zal nooit onzedelijk of provocerend gedrag vertonen.
Kan ik de Kasjmirische en Mystic Tantramassage ook voor één uur boeken?


Dat is niet mogelijk. Om het ritueel en de massage goed uit te voeren is er anderhalf uur nodig.
Krijg je een erectie tijdens het masseren?


Het lichaam reageert zoals het reageert. Het krijgen van een erectie is een natuurlijke reactie. Het is geen doel, maar ook niet verkeerd. Je hoeft hierover dus geen schaamte te voelen.
Is een orgasme toegelaten tijdens de massage?


Een Tantramassage is een uitnodiging om je te ontspannen. Alle energiepunten in je lichaam worden gemasseerd, dus kan er een orgasme ontstaan. Dit is echter niet het doel van de massage. Er is geen prestatiedruk en een orgasme betekent niet automatisch het einde van de Yoni en Lingam massage.
Ik ben nogal verlegen. Is een Tantramassage iets voor mij?


Natuurlijk. Een tantramassage helpt je om je remmingen te overwinnen en om meer in contact te komen met jezelf. De Therapeutische Tantramassage is laagdrempelig en ideaal als eerste kennismaking. Elke sessie begint ook met een gesprek om persoonsgericht te kunnen werken.
Waarom staat er niet veel uitleg bij de Mystic Tantramassage?


De naam zegt het zelf. De Mystic Tantramassage is een verrassing voor al je zintuigen. Deze massage is dan ook enkel geschikt voor mensen die reeds ervaring hebben met de Traditionele Tantramassage.