Dunas bvba - Kruisstraat 273, 3120 Tremelo

+32(0)483 16 23 24 - diana.varela@dunastantramassage.be

Credits:

 

webdesign: mediacall.be

foto's: Foto LynnC - Dunas bvba

 

Met dank aan Het Lotushuis voor de mooie fotolocatie.

 

©2019 - Dunas bvba - Callens.biz bvba

Geef en ontvang extra liefde

10% VALENTIJNKORTING op

alle DUNAS KOPPELMASSAGES in februari

Hoe intens beleven jullie Valentijn dit jaar?

14 Februari - Valentijn - een dag om eens extra liefde te geven en te ontvangen. En waarom zou je elkaar dit jaar met valentijn niet eens die extra liefde en aandacht geven met een zalige en liefdevolle massage.

De Dunas Interactieve Koppelmassage is hiervoor de meest voor de hand liggende keuze. Je beleeft samen de meest liefdevolle tantramassage en je leert intussen hoe je zelf die extra tedere aandacht aan elkaar kan schenken.

Onlangs ontving ik deze mooie reactie van een koppel, die het perfect samenvat:

"De interactieve koppelmassage was in de eerste plaats een liefdevolle, helende ervaring, waarbij oude pijn losgemaakt en ervaren mocht worden. Daarnaast was er ook ruimte voor sensualiteit en gevoelens van puur genot. Een ware verrijking voor onze relatie, we genieten nog na. Bedankt Diana!"

Om ook jou de kans te geven om samen met je geliefde te genieten van één van de Dunas koppelmassages, geef ik op elke koppelmassage in de maand februari 10% korting op de standaard prijs!*

Geniet van het leven, geniet van elkaar, en als je wil, geniet dan ook van de Dunas Koppelmassage.

Diana Varela

Onze aanrader voor Valentijn!

De DUNAS INTERACTIEVE Tantra Massage is speciaal voor koppels die op zoek zijn een bijzondere, sensuele ervaring met elkaar. Deze massage is een samenspel, waarbij jullie...
Dunas Interactieve koppel-Tantramassage
3 uur
€350

* Actie geldig voor alle koppelmassages die gedaan worden van 01/02/2019 tem 28/02/2019 bij Dunas, centrum voor Tantramassage en relaxatietherapie. De korting van 10% wordt gerekend op de basisprijs zoals vermeld op deze website. Reservaties dienen tijdig te gebeuren.