• Diana

Een ideale kennismaking met Tantra


Tantra is een aspect van liefde.


Het maakt op een unieke liefdevolle wijze jouw energie los. Energie die je misschien nog nooit echt hebt ervaren, waarvan je jou niet bewust was dat je ze bezit.


De ontmoeting met deze energie kan een zeer intense ervaring zijn. Daarom is de weg naar tantra een proces waarin je dient te groeien, om jezelf toe te staan deze energie in verschillende stappen toe te laten en te ervaren.


Om je in deze groei te begeleiden, heb ik verschillende tantra massages ontwikkeld, om het zo te zeggen: “van beginner tot ervaren”.


De basic tantra massage is een goede opstap en kennismaking. Toch heb ik gemerkt dat deze stap voor vele mensen vaak nog moeilijk is. En dan is het vooral de psychische stap. Het gaat hier immers om een energie die nog te weinig gekend is.


Het gaat om de aanrakingen die nodig zijn om deze energie los te maken en dat in een maatschappij waar soms een knuffel al voor een ongemakkelijk gevoel zorgt. Het gaat om de mentale acceptatie deze energie toe te laten in je leven, opdat je ervaart dat deze energie tot dan een ontbrekend of te klein deel was van je leven.


Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat, eens je deze energie kan toelaten, je leven er helemaal anders gaat uitzien. Je zal je bewuster worden van jezelf, van je omgeving, van de liefde die overal rondom ons is.


Die eerste stap, die je zoveel verder brengt in wie je bent, heb ik daarom overbrugbaar gemaakt met de Dunas Therapeutische Tantra Massage. Dit is een zeer toegankelijke massagetherapie waarbij ik jou laat kennismaken met de helende werking en effecten van tantra, met respect voor je “zijn”. Langzaam en voorzichtig verkennen we je grenzen.


Het is een zacht en doelgericht verschuiven van die grenzen, zodat je jou op termijn helemaal kan openstellen voor de liefdevolle energieën van Tantra.

1,510 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven