• Diana

Een geschenk van liefde

De kracht van een sterke liefdesrelatie zit niet in de opofferingen die we voor elkaar maken, maar in de keuzes die we voor onszelf maken. Klinkt dit egoïstisch? Op het eerste gezicht misschien wel, maar als we dieper kijken naar waar de oorsprong ligt van een liefdevolle relatie, dan merk je dat het dit niet is.


Mensen in een goede relatie hoor je wel eens zeggen dat ze elkaar goed aanvoelen, dat ze elkaar een goed gevoel geven of dat ze zich goed voelen bij elkaar. “Voelen” is hier dan ook het sleutelwoord. Om te voelen is er een vorm van contact nodig. Contact met elkaar, maar in de eerste plaats contact met jezelf.


Tantra ziet relaties als een energiestroom. Het is een samenkomen van de liefdevolle energieën die beide partners openstellen voor en delen met elkaar. Het openstellen van deze krachtige energie voor je partner kan pas als je jezelf kan openstellen voor deze energie. En dat is de keuze die je maakt voor jezelf.


Ben je bereid deze energie in jezelf toe te laten en te ervaren voor wat ze is, dan wacht jou een hele nieuwe beleving van jouw liefde en jouw seksualiteit. Je bent dan klaar om jouw energie te schenken aan je partner en je op jouw beurt open te stellen voor diens energie.


Hoe pril, gevorderd of zelfs uitgeblust jouw relatie ook is, door jezelf open te stellen voor je eigen liefdevolle energie, zal je niet enkel merken dat je relatie plots een andere dimensie krijgt, maar ook dat je heel anders naar de wereld zal kijken.


Een goede kennismaking voor jou en je partner met de principes en kracht van Tantra, is de interactieve koppelmassage. Stap voor stap maak je kennis met je eigen liefdevolle energie en deze van je partner. Je leert hoe je deze liefdevolle energie in jezelf kan voelen, kan schenken en ontvangen.


Heel snel zal je merken dat liefde veel meer is dan een romantisch idee met verplichtingen tegenover elkaar.


Heel snel zal je ervaren dat een tantrische relatie een geschenk is aan jezelf en aan elkaar.

548 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven