Het tijdstip wordt later bepaald | Dunas

Word een zelfbewuste "Tantrische" vrouw - Basiscursus

Ontdek tijdens deze tweedaagse basiscursus "Tantramassage voor vrouwen", hoe je door Tantra weer connectie maakt met jezelf, waardoor je positiever door het leven kan gaan. Schrijf je in op onze "interesselijst" en wij brengen je op de hoogte van zodra de details gekend zijn.
Word een zelfbewuste "Tantrische" vrouw - Basiscursus

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald
Dunas, Meidoornweg 10, Keerbergen, België

Over het evenement

Voel jij je ook geleefd en leg jij ook altijd jouw focus op jouw omgeving? Voel je jou onzeker en kamp je met die onverwerkte trauma's?

Na mijn scheiding belande ik in een z.g. '' BURN-OUT ''. Mijn job als kapster gaf mij geen voldoening. Ik wilde een volledig nieuw leven opstarten en maakte via een cursus kennis met klassieke massage. Daar ontdekte ik mijn bestemming en waar mijn passie zou liggen. Door diverse opleidingen kwam ik in contact mat TANTRA. Ik ontdekte mezelf en leerde liefhebben, trauma's verwerken en onzekerheden overwinnen.

Door deze ontdekking kan ik nu zeer positief door het leven gaan.

Die opgedane kennis wil ik je nu graag doorgeven tijdens deze cursus TANTRA MASSAGE VOOR VROUWEN.

Door mijn jaren lange ervaring als Tantra masseuse heb ik ontdekt wat belangrijk is, DE CONNECTIE en dit wil ik nu met andere vrouwen delen.

  • Ik leer je om een wezenlijke connectie met jezelf en je partner te maken.
  • Ik leer je te voelen en te zijn.

Onze partner is niet verantwoordelijk voor ons genot. Het klinkt misschien raar maar in het liefdesspel is het in eerste instantie van belang dat je met je eigen lichaam in contact bent. Vanuit de rust die zo ontstaat kun je ervaren en voelen wat zich aandient. Jij doet niets ''bedachts '', jij laat toe wat er opkomt. Dit '' toelaten '' (overgave) is wat je kan leren in een Tantrische sessie.

Bevrijd jezelf van de druk van ''presteren'' en van ''moeten'' door je verlangen-loos en verwachtingen-loos op te stellen naar je partner toe.

Ik ben zeer dankbaar dat je mij de kans wil geven mijn passie uit te drukken, te voelen, mensen te leren beminnen en mensen gelukkig te zien.

Deel dit evenement